Pecanje, sportski ribolov, prirodne lepote, samo u emisiji...

zemlje nastavak

O emisiji i njenom autoru

Pavle Bocij

ULOVI TROFEJ emisija vas vodi kroz prelepe predele, koje su samo malobrojni srećnici imali priliku da vide, a ulov je samo jedan od segmenata ozbiljnog i korisnog bavljenja ribolovom. Takođe, bavimo se i afirmacijom sportskog ribolova, ekologijom, nautikom, edukacijom mladih i praćenjem sportskih takmičenja koji se održavaju u zemlji i inostranstvu.


Serijal je sniman na više inostranih ribolovackih destinacija (Mongolija, Kazahstan, Nemačka, Švedska, Austrija, Španija, Rumunija, Mađarska...), kao i na području bivše Jugoslavije, a naravno, tu je Dunav, Tisa, Tamis i oko 750km kanalske mreže, što je impozantna vodena površina na kojoj se mesecima pa i godinama može snimati. Da ne spominjemo Drinu, Savu, Moravu i mnogobrojne pastrmske vode kojih ima u Srbiji, a takve ribolovačke meke najviše interesuju naše ribolovce.
Svaka riba ulovljena tokom snimanja je vraćena u vodu.


Emisija sadrži i rubliku KUHINJA, koja se snima u sopstvenom studiju i u kojoj gost-kuvar sa voditeljem priprema rečne ili morske riblje specijalitete, kao i specijalitete od divljači.


Jedna od emisija, gde su prezentovane naše prirodne lepote, nagradjena je specijalnim priznanjem žirija na medjunarodnom festivalu turističkog, sportskog i ekološkog filma MEFEST 2007.


S obzirom na višegodišnje emitovanje, a zahvaljujući kvalitetnim i interesantnim prilozima snimljenim kako na našim, tako i stranim destinacijama, emisija ULOVI TROFEJ je postala prepoznatljiva i redovno praćena od strane šireg auditorijuma.


Serijal ULOVI TROFEJ traje skoro 10 godina i do sada je emitovano preko 400 premijernih emisija (pet godina na zemaljskom i satelitskom programu RTV BK TELEKOM) nakon čijeg ukidanja prelazimo na dugoročnu saradnju sa nacionalnim i regionalnim TV kućama.



Autor i voditelj emisije
Pavle Bocij

Lov i Ribolov

Kablovski operater SBB

SVAKI DAN 09:00(p)
SVAKI DAN 15:00(r)
SVAKI DAN 21:00(r)
SVAKI DAN 03:00(r)

KANAL 9, Novi Sad

Regionalni emiter

UTORAK 21:00(p)
NEDELJA 14:10(r)

RTV SANTOS, Zrenjanin

Regionalni emiter

UTORAK 21:30(p)
SUBOTA 14:30(r)
NEDELJA 19:00(r)

Sponzori emisije

novel internet prodavnica
Restoran Fontana - Novi Sad
Penanta - Pet House
EuroTechno - Izrada namestaja
novel internet prodavnica
novel internet prodavnica

Kontakt

E-Mail

PRODUKCIJA TROFEJ

Fruškogorski put 101

21208 Sr. Kamenica, Srbija

 

Tel: +381 69 2800-667

 

Ukoliko imate komentar, sugestiju, pa čak i primedbu u vezi naše emisije ili želite da nas kontaktirate iz nekog drugog razloga, kliknite na kovertu iznad da nam pošaljete e-mail.

Design and development by Slavko Bosancic

Naše kolege