Pecanje, sportski ribolov, prirodne lepote, samo u emisiji...

zemlje nastavak

Emisije

Obišli smo celu Srbiju kao i region, bili smo u Nemačkoj, Španiji, Švedskoj, Mongoliji, ...
Pecali smo na potocima, jezerima, rekama, morima,otkrivali prirodne lepote, ...
Putovali smo avionom, helikopterom, kolima, čamcima, skelama, probijali se po nepristupačnim šumama, rečicama, ...
Lovili smo šarane, somove, pastrmke, smuđeve, štuke, meleze, pa čak i zlatne ribice, ...
Uživali smo, družili se, učili jedni od drugih, takmičili se, ...
Sve ovo možete videti u našim emisijama koje se redovno emituju na već poznatim kanalima, a deo ove atmosfere možete pogledati i u kratkim pregledima naših emisija koje slede.


Ribolov u Mongoliji

Ono što smo tražili to smo i dobili, hteli smo avanturu,... dobili smo je. Putovati ovakvim bespućem je nešto sto zaista treba doživeti. Dobra dva sata smo se klackali mogolskom stepom, vododerinama uz planine i niz njih, dok nismo stigli do kampa gde cemo provesti sledeca 4 dana. Sama reka Ider je prilično brza voda sa puno virova. Na ovoj reci se pored tajmena love i krupne lenok pastrmke. Teren je dušu dao i za mušičarenje, pa se na plivajuće mušice pecao i sitan klen.

Ribolov u Nemačkoj

Bili smo i u Nemačkoj, tačnije u Štutgartu, prelepom gradu na obalama Nekra. Pecanje na jezeru Popse koje je veoma bogato ribom, a pre svega linjakom, šaranom i štukom, je prava poslastica za sve ribolovce. Već pri prvim jutarnjim zabačajima na varalicu je došla štuka i to krupna. Kako je dan sve više odmicao i riba je sve bolje radila. Takođe, pecali smo na jezeru Maksajce, na jezerima kod Gizburga,...

Ribolov u Vojvodini - jezero Tresetište

I ove godine, ekipa Ulovi Trofej, boravila je na sigurno najtrofejnijem šaranskom jezeru u Srbiji, a povod je bio već tradicionalni euro karp kup. Jezero Tresetište se tretira kao jedna od najboljih voda za ribolovni turizam sa kapitalnom ribom, pod posebnim tretmanom u kojem vlada slogan: uhvati i pusti.
Danas se na pet hektara vodene površine jezera Tresetište nalazi oko 7,5 tona kvalitetne, kapitalne ribe, što dovoljno govori o potencijalu ove ribolovno - turističke destinacije ili pravi kutak za ribolovce željnih atraktivnog ribolova.

Ribolov u Švedskoj

Ekipa emisije Ulovi trofej je imala tu sreću da je dobila poziv od Opštine Stromsund i uputi se na put dug 3000 km, u prelepu zemlju - Švedsku, tačnije u severozapadni deo ove zemlje, pokrajinu Joamtland. Obišli smo najsevernije delove ove pokrajine, gde smo lovili pastrmke. Ovo su jedinstvene pastrmke, koje ovde pod ledom i snegom provedu više od 8 meseci godišnje. Čim smo stigli na odredište, samo posle par zabačaja, imali smo prvu ribu. Na strimer je došla omanja pastrmka, ali i tako mala, bila je prilično borbena. Svaki naš zabačaj je posle minut dva rezultirao ulovom, a često se dešavalo da smo na tri zabačena štapa imali dve pastrmke. Do sada su lovljeni primerci Štuka do 22 kilograma, Bandara do 3 kilograma, naravno, sve ovo jedinstven su izazov koji ni jedan ribolovac ne sme propustiti.

Ribolov na Baltiku

More je mirno, lep je dan. Rečeno nam je da su uslovi za ribolov odlični i da će bakalara biti, samo je pitanje koliko. Nije se dugo čekalo na ulov… samo posle nekih 10-15 minuta ulovljena je prva riba. Tog dana, upecali smo i dve otrovne ribe pauk, na sreću bez ikakvih posledica, šest lepih bakalara i nekoliko haringi.. Skuše koje smo pecali na mušice su zaista impozantne veličine, otprilike 700g po komadu. Posle ribolova na molu, Negovan nas je poveo na jos jednu ribolovacku destinaciju u okolini Helsenburga, jezero za rekreativni ribolov.

« 1 2 3 4 5 [6] »

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu nekih od emisija serijala Ulovi Trofej, to mozete uciniti na nasem sajtu po posebnim cenama. Za kupovinu idite na link Kupovina.

Lov i Ribolov

Kablovski operater SBB

SVAKI DAN 09:00(p)
SVAKI DAN 15:00(r)
SVAKI DAN 21:00(r)
SVAKI DAN 03:00(r)

KANAL 9, Novi Sad

Regionalni emiter

UTORAK 21:00(p)
NEDELJA 14:10(r)

RTV SANTOS, Zrenjanin

Regionalni emiter

UTORAK 21:30(p)
SUBOTA 14:30(r)
NEDELJA 19:00(r)

Sponzori emisije

novel internet prodavnica
Restoran Fontana - Novi Sad
Penanta - Pet House
EuroTechno - Izrada namestaja
novel internet prodavnica
novel internet prodavnica

Kontakt

E-Mail

PRODUKCIJA TROFEJ

Fruškogorski put 101

21208 Sr. Kamenica, Srbija

 

Tel: +381 69 2800-667

 

Ukoliko imate komentar, sugestiju, pa čak i primedbu u vezi naše emisije ili želite da nas kontaktirate iz nekog drugog razloga, kliknite na kovertu iznad da nam pošaljete e-mail.

Design and development by Slavko Bosancic

Naše kolege