Pecanje, sportski ribolov, prirodne lepote, samo u emisiji...

zemlje nastavak

Najnovije vesti

03.05.2012.
Komentara 7

Izmene

Dragi naši, došlo je do male promene u programskoj šemi TV AVALA, stoga Vas obaveštavamo da je sada premijera emisije u subotu u 19:00 casova!
Reprizni termin je ostao nepromenjen, nedelja 13:00.

Gledajte nas i pisite nam i dalje!!!

Puno pozdrava,
Vaš Ulovi Trofej

23.12.2016. 00:41Komentarisao Jalia

lice

Cheers pal. I do apirtcpaee the writing.

21.08.2016. 06:09Komentarisao Jessalyn

lice

qui fera la différence.  Une option paÃc¨tulirirement intéressante pour un petit déjeuner à index glycémique bas et sans gluten. Excellent choix dans la cas d’un régime alimentaire

30.05.2012. 14:06Komentarisao Ulovi Trofej

lice

GRUŽANSKO JEZERO

Gružansko jezero je akumulaciono jezero koje opštinu Kragujevac, od koga je udaljeno 20 kilometara, napaja pijaćom vodom. Širina jezera iznosi od 300 do 2800 metara. Dužina jezera je 10 km. Površina jezera je skoro 900 hektara, dok je prosečna dubina između 3 i 30 metara.
Zahvaljujući svom polozaju, prostranstvu i pitomim obalama Gružansko jezero pruža izuzetne uslove za sportski ribolov.
Jezero je izuzetno bogato šaranom, štukom, somom, babuskom, beovicom i bandarom. Ulovljeni primerci soma kreću se i preko 50 kilograma.

30.05.2012. 14:04Komentarisao Ulovi Trofej

lice

JEZERO GARAŠI

Jezero Garasi se nalazi u srcu Srbije, na planini Bukulji, 9 km. udaljeno od Arandjelovca na putu Arandjelovac -Belanovica-Ljig.Jezero se nalazi na nadmorskoj visini od 411m. Povrsina jezera je oko 300ha, i sastoji se iz tri kraka: Milicevici, Lekici i Vrbe. Riblji svet je raznolik. Od bele ribe prisutni su: klen, crvenperka, bodorka, krupatica, deverika (koja dostize i do 3 kg.),babuska , a od plemenite saran, som,smudj, stuka, amur, koji dostizu zavidne dimenzije. Najveci saran Garaskog jezera je imao 22kg., som 46kg., amur 17 kg. a stuka drzi nezvanicni rekord jugoslavije sa primerkom od 19,6 kg.Pored ovih riba u jezeru se nalazi znatna populacija cverglana i suncanice koji cesto izludjuju, kako starosedeoce, tako i novopridosle ribolovce koji ne poznaju nacine zastite od napasnika.Nacini ribolova zavise od vrste, a kako je dominantan lov sarana, karakteristicni su dubinski sistemi . Kao mamac se najcesce koristi stari kuvani kukuruz i boili kuglice.Klen i babuska se love sistemima na plovak, mada na dubinku namenjenu saranu dodju krupni primerci babuske.Grabljivice se love takodje cekanjem, mada zadnjih godina varalica polako preuzima primat.Problem za varalicare predstavlja zabrana upotrebe camca, tako da stvarno najvestiji imaju izgleda na uspeh.

26.05.2012. 22:36Komentarisao Marko

lice

Postovana redakcijo,
Imate veoma dobru i sadrzajnu emisiju koju dosta cesto pratim. Interesuje me sve o ribolovu, ali nisam u mogucnosti da posecujem ribolovne vode na severu nase drzave.Pa bih vas zamolio, posto verujem da ima i drugih iz ovog regiona koji idu cesto na pecanje i ne mogu da dolaze na sever zemlje, da cesce izvestavate sa ribolovnih terena na jugu Srbije. Konkretno mene interesuje lov stuke na jezeru ili na nekim barama u okolini Juzne Morave, i varalicarenje na Juznoj Moravi. Svaka konkretna informacija o ovom delu, za ribolovce bitnom terenu, bi mi bila vredna. Unapred hvala na vremenu
Jos jedan veliki pozdrav za sve koji realizuju ovu emisiju i koji su posveceni ribolovu...

23.05.2012. 13:24Komentarisao Ulovi Trofej

lice

verujem da su i sada dobra mesta za lov grabljivica varalicom ispod petrovaradinske tvrđave i cela petrovaradinska strana do plaže.

Sa novosadske strane je potez od mosta Duge pa sve do željezničkog mosta a najbolji deo je beli kamen koji se nalazi ispod kula na keju.

Dobro mesto je sam špic gde se kanal uliva u Dunav.

Ukoliko imate neko prevozno sredstvo možete otići na Šangajsku stranu koja je odlična.

Drago nam je sto nas gledate!!!

Puno pozdrava,
Pavle

22.05.2012. 20:25Komentarisao SiMo

lice

svaki vikend vas gledam na tv avali kad mogu da stignem,emisija je super jako mi se svidja,i zanima me gde je u novom sadu dobro meso u dunavu za varalicarenje...hvala unapred

Unesi svoj komentar

*Ime:

E-mail:

 

smajli: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Lov i Ribolov

Kablovski operater SBB

SVAKI DAN 09:00(p)
SVAKI DAN 15:00(r)
SVAKI DAN 21:00(r)
SVAKI DAN 03:00(r)

KANAL 9, Novi Sad

Regionalni emiter

UTORAK 21:00(p)
NEDELJA 14:10(r)

RTV SANTOS, Zrenjanin

Regionalni emiter

UTORAK 21:30(p)
SUBOTA 14:30(r)
NEDELJA 19:00(r)

Sponzori emisije

novel internet prodavnica
Restoran Fontana - Novi Sad
Penanta - Pet House
EuroTechno - Izrada namestaja
novel internet prodavnica
novel internet prodavnica

Kontakt

E-Mail

PRODUKCIJA TROFEJ

Fruškogorski put 101

21208 Sr. Kamenica, Srbija

 

Tel: +381 69 2800-667

 

Ukoliko imate komentar, sugestiju, pa čak i primedbu u vezi naše emisije ili želite da nas kontaktirate iz nekog drugog razloga, kliknite na kovertu iznad da nam pošaljete e-mail.

Design and development by Slavko Bosancic

Naše kolege