Pecanje, sportski ribolov, prirodne lepote, samo u emisiji...

zemlje nastavak

Najnovije vesti

06.01.2011.
Komentara 2

Novi inserti

Nadam se da ste se lepo odmorili i nauživali ovih dana kao i mi.
Od januara bi trebala da krene i nova programska šema na Tv Avala...tako da postoji mogućnost da ćemo imati i nove termine emitovanja naše emisije.
O ovome ćemo vas blagovremeno obavestiti kada budemo znali nešto više o tome.
Do tada, postavili smo nove inserte na naš sajt.

"Ribolov u Mađarskoj - jezero Maconka".
U toku prošle godine smo boravili u Mađarskoj na njihovom najelitnijem jezeru Maconka. Na ovom jezeru se svake godine održava veliki broj karp takmičenja, a mi smo propratili evropski CARP CUP.
Tu se po pravilu okuplja evropska šaranska elita iz Nemčke, Austrije, Rumunije, Švajcarske, Srbije i mnogih drugih zemalja iz okruženja.
Takmičenje traje 98 sati, a takmiči se 27 ekipa koje su raspoređeni na 64 hektara koliko je ovo jezero veliko.
Bogatstvo ribljeg fonda je doprinelo da se na ovakvom jezeru lovi ogromna količina ribe, a posebno šarana kojih ima od 1 do 30kg.

"Ribolov na Bojani" - Poziv Dragana Stefanovića Stefe iz Niša da odemo na ušće reke Bojane u more i pecamo licu , nisam mogao odbiti.
Po Stefinim informacijama , lica radi i tu priliku treba iskoristiti.
Ova riba koliko znam, najbolje radi od sredine aprila pa sve do kraja maja. Tada se ogromna jata skakavica i kubli sakuplja na ušću i zatim odlaze u Bojanu na mrest. Ova jata prate proždrljive lice i to je pravi trenutak za njihov lov. Loviti licu nije jednostavno, jer je za ovakav ribolov potrebno dosta iskustva, izuzetno jak pribor i mnogo sreće. Što se tiče pribora i znanja to imamo, ali sreće, to ćemo videti tek kada izadjemo na vodu.

"Ribolov u Kazahstanu" - Mesec oktobar je, kažu, pravi mesec za ribolov. Tada se riba sprema za zimski san, skuplja u jata i seli u deltu Urala. To su pravi zimovnici i tad se love kapitalci. Samo da nas sreća posluži... Naš san i cilj bio je otići na Kaspijsko jezero ili tačnije rečeno, na deltu Urala, na sam uliv u Kaspijsko more.
Naš san se ostvario, otšli smo u Kazahstan..."Ribolov na jezerima Fruške Gore" U nekoliko predhodnih godina, ekipa emisije Ulovi Trofej je obišla i predstavila veći deo ribolovnih destinacija naše zemlje i uverila se da je ribolovno-turistički pontecijal za razliku od zemalja u okruženju, veoma velik.
Obilazeći i predstavljajući vam njene prirode lepote, a pre svega vodeni potencijal, put nas ovog puta vodi u njenu severnu pokrajinu Vojvodinu.
Severni deo Srbije, pokrajina Vojvodina, ima ukupno 64000 hektara ribolovnih voda kao i recnih tokova Dunav, Tisa, Begej i kanalska mreža DTD, raznih bara, mrtvaja i jezera.
Malo se zna da, na Fruškoj gori postoje jezera to jest, veštačke akumulacije koje su stvorene 70 tih godina prošlog veka.
U 5 predstojecih emisija, predstavicemo vam akumulacije Sot, Bruja, Moharač, Međeš, Dobrodol, Borkovac i Jarkovci, akumulacije koje zasluzuju mnogo veću medijsku pažnju, od one koje su imale do sada., koje možete pogledati i komentarisati.

Takodje, uskoro kreće i emitovanje novih epizoda na temu ribolova na jezerima Fruške Gore.

Nadam se da će te uživati.
Bistro.

23.12.2016. 00:51Komentarisao Jailen

lice

I'm not wohtry to be in the same forum. ROTFL

21.08.2016. 06:07Komentarisao Jeanette

lice

it in the login window every time you boot up and every time you update your OS.It sounds like you have Mac OS X Tiger, which is NOT coamptible with this guide.

Unesi svoj komentar

*Ime:

E-mail:

 

smajli: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Lov i Ribolov

Kablovski operater SBB

SVAKI DAN 09:00(p)
SVAKI DAN 15:00(r)
SVAKI DAN 21:00(r)
SVAKI DAN 03:00(r)

KANAL 9, Novi Sad

Regionalni emiter

UTORAK 21:00(p)
NEDELJA 14:10(r)

RTV SANTOS, Zrenjanin

Regionalni emiter

UTORAK 21:30(p)
SUBOTA 14:30(r)
NEDELJA 19:00(r)

Sponzori emisije

novel internet prodavnica
Restoran Fontana - Novi Sad
Penanta - Pet House
EuroTechno - Izrada namestaja
novel internet prodavnica
novel internet prodavnica

Kontakt

E-Mail

PRODUKCIJA TROFEJ

Fruškogorski put 101

21208 Sr. Kamenica, Srbija

 

Tel: +381 69 2800-667

 

Ukoliko imate komentar, sugestiju, pa čak i primedbu u vezi naše emisije ili želite da nas kontaktirate iz nekog drugog razloga, kliknite na kovertu iznad da nam pošaljete e-mail.

Design and development by Slavko Bosancic

Naše kolege