Pecanje, sportski ribolov, prirodne lepote, samo u emisiji...

zemlje nastavak

Najnovije vesti

16.12.2010.
Komentara 8

Ribolov na bosanskim revirima, jezerima u Vojvodini i ribolov u Grčkoj - NOVI INSERTI

Na sajtu možete pogledati nova četiri inserta iz naših emisija na temu "Ribolov na bosanskim revirima", "Ribolov u Grčkoj", "Ribolov u Vojvodini - Jezero Joca" i "Jezero Međeš" koje ćete uskoro moći da vidite i u celosti na televiziji Avala kao i na regionalnim emiterima.
Nove emisije Pogledaj ovde

U emisiji "Ribolov na bosanskim revirima" možete videti kako je ekipa emisije Ulovi trofej na poziv ribolovačkog udruženja Una iz Bihaća desetak dana boravila na ribolovnom području Unsko Sanskog kantona, a ono što smo zabeležili ćemo vam predstaviti u nekoliko narednih emisija.
Za to vreme obišli smo najatraktivnije ribolovne terene i revire, koji svake godine privlači sve veći broj ribolovaca iz celog sveta. U narednim emisijama moćićete da vidite kanjon i revir Unac u Martin Brodu, zatim revire Klokot na istoimenoj reci, Sanica, Dabar i Ribnik. Sve ove ribolovačke destinacije su bogate salmonidnom vrstom ribe, a pre svega pastrmkom i lipljenom. Zato smo duboko uvereni da će mnogi od vas poželeti posle ovih ribolovačkih priča da posete ovaj ribolovački raj.

U emisiji "Ribolov u Grčkoj" smo se osvrnuli na vrele letnje dane i vreme godišnjih odmora, gde nam je naravno prva asocijacija more. Mnogi od nas, kada odu sa svojim porodicama na more, retko pecaju. Sve se svodi na sunčanje, kupanje i razne morske aktivnosti, a tako bi zabacili u to more i upecali nešto. U čemu je problem? Najveći problem je tome što neki misle da je morski ribolov drugačiji od rečnog ili podneblja sa kojeg dolazimo. Na neki način jeste, ali ta razlika se svodi samo na vrstu ribe i mamca , sve je ostalo isto. Da li ćemo pecati na dubinku ili na plovak ili bacati varalicu ,tako je svejedno, samo se razlikuju mamci na koje ćemo pecati. Zato smo sada ovde da vam na neki način pomognemo da svoj godišnji odmor iskoristite na vaše zadovoljstvo i najbolji mogući način.

U Republici Srbiji postoji nekoliko komercijalnih voda na kojima se lovi isključivo šaran i amur. Jezero Joca na koje vas ovog puta vodimo je prva privatna voda na kojoj se pored ove dve vrste ribe love grabljivice, prvenstveno štuka jer nje ima najviše. Po pričama koje smo čuli, koje su i bile povod naseg dolaska, ovde ima izuzetno velikih primeraka ove ribe i za jedan dan, naravno ako to vremenski uslovi dozvole, može se uloviti toliko štuke, da vas zabole ruke.
Obilazeći jezera Fruške gore, ekipa emisije Ulovi Trofej je posetila jezero Međeš. Akumulacija Međeš se nalazi u jugoistočnom delu iriške opštine u neposrednoj blizini sela Šatrinci. Od Novog sada je udaljena oko 25km, a od Beograda oko 60km. Jedan od orijentira... kada se ide od Novog sada je mesto Irig, a od Beograda, Stara pazova – Šatrinci. Bogatstvo ribljeg fonda je veliko, a u to smo se uverili boraveći na ovom jezeru. Kada se sve sagleda, ovo jezero sa svojim kapitalnim primercima šarana, soma, smudja, velikom količinom bele ribe i prelep ambijent je dovoljan razlog da se ova ribolovačka destinacija što pre poseti.


Naravno, želimo da vas podsetimo da budete uz nas i ovog vikenda na televiziji "Avala" gde emitujemo treću epizodu atraktivnog serijala "Ribolov u Švedskoj" u poznatim terminima SUBOTA: 11:30 i NEDELJA: 10:05

BISTRO!

27.06.2017. 18:55Komentarisao Igor

lice

Jel mora da se ima dozvola vojvodina vode da bi se uzela dozvola za medjes ili moze da se uzme tamo bilo kakva dozvola

23.12.2016. 01:09Komentarisao Easter

lice

Me and this article, sitting in a tree, L--NGER---I-N-A!

21.08.2016. 06:09Komentarisao Rosa

lice

onur, just hit &qtui;Publosh your Comment" once. If it doesn't go through just save your comment and look a couple of hours later to see if it has been published, to avoid duplicate (or octuplicate) comments.

13.05.2012. 13:28Komentarisao emil

lice

na oba jezera se peca dozvolom vojvodina vode s tim sto na medjesu
doplacujete oko 400 din a u dobrodolu ne

27.01.2012. 18:21Komentarisao Djoka

lice

Moze li mi neko reci nesto o jezeru Medjes i o jezeru u Dobrodolu tongue

12.02.2011. 07:44Komentarisao Saša

lice

Super ste,detaljno ste opisali i slikali sve! Ako možete da ostavite neki kontakt tel,za jezera međeš i ostala koja posećujete u vojvodini!!!!

22.01.2011. 20:18Komentarisao Goran

lice

Samo naprijed odlični ste!!!

07.01.2011. 12:37Komentarisao bdelitee

lice

odlicna prezentacija voda i ribolova na njima.Sto se mene tice najdrazi su mi snimci sa jezera Fruske Gore i nadam se da ce biti jos takvih snimaka sa ostalih jezera a ima ih mnogo.Puno pozdrava i lepih emisija.BISTRO

Unesi svoj komentar

*Ime:

E-mail:

 

smajli: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Lov i Ribolov

Kablovski operater SBB

SVAKI DAN 09:00(p)
SVAKI DAN 15:00(r)
SVAKI DAN 21:00(r)
SVAKI DAN 03:00(r)

KANAL 9, Novi Sad

Regionalni emiter

UTORAK 21:00(p)
NEDELJA 14:10(r)

RTV SANTOS, Zrenjanin

Regionalni emiter

UTORAK 21:30(p)
SUBOTA 14:30(r)
NEDELJA 19:00(r)

Sponzori emisije

novel internet prodavnica
Restoran Fontana - Novi Sad
Penanta - Pet House
EuroTechno - Izrada namestaja
novel internet prodavnica
novel internet prodavnica

Kontakt

E-Mail

PRODUKCIJA TROFEJ

Fruškogorski put 101

21208 Sr. Kamenica, Srbija

 

Tel: +381 69 2800-667

 

Ukoliko imate komentar, sugestiju, pa čak i primedbu u vezi naše emisije ili želite da nas kontaktirate iz nekog drugog razloga, kliknite na kovertu iznad da nam pošaljete e-mail.

Design and development by Slavko Bosancic

Naše kolege